YOLO

1397642_10153987467975215_1621023118_o

JEG VIL SKRIKE OG LØPE OG SYNGE OG LE OG KNULLE OG DANSE OG SPRE DE DIGGE VIBBENE. Løp, drit deg ut, skrik, elsk, hat, BRY DEG, vær delaktig. Vi lever i en kultur som roper YOLO og doper seg ned, haha. Det er høy lol-faktor da, lite. Jeg skal lage så mye digg musikk, jeg skal skrive så mange brev og dikt og ting til deg! Du fortjener faen meg alt! BARE TA DET! Vær en pioner, vær skråsikker. Si i dag det du mener i dag, og i morgen det du mener da. Det er ikke så viktig om det er sant eller riktig, så lenge det er ærlig og sjelfullt. Alle som tror de veit noe sier det med skråsikre setninger, og da må du bare finne ut om du finner deg i å bli fortalt, eller om du vil fortelle.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: