FYLLESYK

BeatUp
Du veit, når du føler deg sånn her.

Jeg våknet i knestående med en halvlitersflaske i kjeften. Det gikk fort ned da. Og så rett tilbake i fosterstilling. Tror jeg drømte at jeg var under en foss. Det er en rar følelse å våkne in media res, som om kroppen bare «nå skjer det ting», og hjernen sier «ja kjør på, bare gi meg 2 min». Men jeg sovna greit kjapt igjen etterpå, så ikke tenk på det.

Det blei pass-out på sofaen i natt. Den er forran vinduet, så sola kom uinvitert inn i dag og la seg rundt meg i en litt halvklein klem. Jeg prøvde så godt jeg kunne å lage meg til en rund liten ball og presse meg inn i hjørnet av sofaen, for å slippe å bli stekt i et ubehagelig tempo. Alt går litt treigt. Bevegelsene er seige. Ingenting er digg nok.

Så kom Henriette og bare «Er du keen på frokost? Det er klart.», og jeg tenkte «Er du Jesus?». Egg, bacon, tomatbønner, rundstykker, kaffe, sjokomelk, juice og snus. Helt sjukt digg.  Jeg ba bordbønn, det føltes naturlig å takke høyere makter for den starten på dagen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: