Enkle sannheter og episke løgner

Vi elsker å godta enkle sannheter og tro på episke løgner. Du leser sitater som oppsummerer hele livet, og godtar det perspektivet fordi det er enkelt. Jeg ser på film og elsker løgnene som presenteres for meg. Vi elsker enkle sannheter og episke løgner.

Det er en sjelden gave å møte noen som utfordrer og dytter deg, noen som faktisk hører på deg når du snakker og responderer. Kanskje det har noe med at det er enkelt å si at man forstår med noen enkle nikk og et svakt ja. Unnvikende og deilig. Komfortabelt og avvisende på samme tid.

Vi er redde for å se hverandre grenseløst inn i øynene og se oss selv gjennom hverandre. Vi ser, møter blikk, panikk, ser vekk, føler en eksistensiell skrekk og skriker lydløst at vi ikke veit. Hva er det du vil? Hvorfor ser du på meg? Et smil er ikke det samme som at jeg har lyst til å knulle deg på toppen av Eiffeltårnet, og jeg er heller ikke ute etter å ta deg. Jeg vil bare se deg. Og se meg selv i lys av deg. Vi er på mange måter de beste speilene for hverandre, en måte å se hva mennesket er kapabelt til å oppnå og føle.

Jeg ser på deg og tenker at; sånn kunne jeg også vært dersom jeg hadde gått gjennom det samme som deg.  Det eneste som skiller oss er 1% gener, 25% historie, 74% usikkerhet og 13% overflødig informasjon. Nei, men serr. Det er helt sjukt hvor digg livet er, og hvor lett det er å bare være tilstede i andres øyne når du godtar at du er nervøs, er redd, er usikker og mest av alt at du er den deiligste personen i en hver samtale. Dette er ting jeg har lært av kåte folk som inspirerer meg på daglig basis. MORFINAMPULER.

baaaa

Enkel sannhet: Livet er digg.
Episk løgn: Gud er god.
Enkel sannhet: Gud er nøytral.
Episk løgn: Når du dør kommer du til et bedre sted.
Enkel sannhet: Når du dør settes du tilbake i økosystemets evig sirkel.
Episk løgn: IT’S THE CIIIIIIRCLE OF LIFE!
Enkel sannhet: Det er ingen sirkel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: