Er du forelska i livet, eller..?

Hva skal man gjøre? Dette er ting jeg lurer på, grubler på, undres over. Vi er primater som går rundt å sanker unødvendigheter for en tid vi måler med stressa hjerner. Vi følger ikke med på noe. Eller, ja, jeg setter det jo selvfølgelig på spissen. Skjønner egentlig noen noe som helst? Det er folk som er utrolig smarte. Utrolig smarte liksom, forbi forstand. Som står opp hver dag kl. 5 og renser hele systemet med meditasjon, trening og super-frokost. Og jeg sover til 10, stresser for å rekke bussen uten å spise frokost iallefall 1-2 ganger i uka. Hva skal til da, for å omvende en som meg til å bli Superman? For jeg er et potensiale i denne underlige boblen vi kjenner som eksistensen, og jeg vet at alt er mulig. Jeg har vært produktiv før jeg. Jeg har utrettet masse i løpet av kort tid før jeg. Jeg skriver jeg flere ganger i èn og samme settning jeg, jeg.

Tilgivelse. Steg 1. Tilgi alle! Tilgi ALT! Renselse. Kast ut og erstatt med følelsen av tilgivelse og et rent sinn. Ingenting trenger å være vanskelig, ingenting er mer personlig enn hva en person føler. Så føl deg så fri som du ønsker. Tenk så stort som du klarer. Vær så mye du klarer å bære.

Mentorer. Steg 2. Lær av alle! Lær av det du opplever. En hver situasjon er nøkkelen til universet. Les bøker, les kropper, lytt til lydbøker, dikt, artikler, erotikk, pedagogikk, mimikk, hopp i strikk, sug en pikk. Hvis du føler for det da. Eller se 10 episoder av en serie og mastruber ut skammen senere på kvelden. Det er mye å lære av å bare tenke at alt og alle har noe å lære deg. Hva kan man lære her liksom? Livet. Kjærligheten. Utviklingen. Innviklingen.

Kontunuitet. Steg 3. Rutiner, min venn! Det er det alle trenger. Ritualer, symbolikk, påminnelser, en stø kurs. Hvor skal du? Hvordan kommer du deg dit? Du må ha noe rundt deg som konstant minner deg på hva hensikten er. Ett mål, 10 000 timer, kontinuitet. Søvnmønster, trening, mat, meditasjon. Dette er noen av punktene man må ha på plass. Må man planlegge? Ja. Men nei. Hva er det du ønsker å oppnå mens du enda er i livet? MENS DU ENDA ER I LIVET! For det er ikke evig, denne opplevelsen av å eksistere med en bevisthet.

reggie

Og så kommer skrekken da. At faen, vi skal jo forvittre en dag vi også. Er det noen som helst grunn til å gjøre noe da? Kan jeg ikke fly rundt naken og bare; hehe, se på dette a! Eller skrive sånn som dette? Eller føle det jeg føler? Ikke si som andre sier folk, men ironien er at vi sier det samme. Og så er vi enige. Og vi er så lette å distrahere. Å HERREGUD så lette å distrahere. Fokus. Da må man meditere da, eller drive med yoga og tøying. Tilgi alt og alle. Lær av alt og alle. Gjør ting lett. Ett mål, 10 000 timer, kontinuerlig søkende mot et mål. Det er nøkkelen til et lykkelig liv. Å innse at man ikke kan lære alt, men man kan lære av alt. Innse at man kan, om man vil, og er villig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: