Du er ikke en HØNE!

Alle tror at alle deres tanker påvirker verden. Nå mens jeg skriver føles det som at hele verden leser dette og blir opplyst av mine tanker; som jeg egentlig bare har fått i gave fra universet. Og så sitter det kanskje 3-4 folk der ute, i forskjellige tidspunkt, som klør seg i hodet og sakte men sikkert innser at det jeg akkurat skreiv er ganske fasinerende.

Mest av alt liker jeg å ruge på tankene mine, og føle meg spesiell fordi jeg tror jeg skjønner greia. I dette metaperspektivet innser jeg også at jeg er ganske liten i noe sinnsykt stort, og at min deltagelse er like relevant som Per Gynt er for deg. Ikke så syyykt viktig der med andre ord.

idella-maeland-123655

Setter dog pris på at jeg får ta del da. Har så mange fantastiske deltagere i mitt liv som har åpnet så mange skjulte dører i min hjerne og som kontinuerlig hjelper meg vekk fra rugestadiet. Jeg er jo ikke en høne heller da liksom. Da’a.

Vi er jo en rase, eller en art, blandt alle andre kunstverk her på jorden – som elsker å distansere seg fra sannheten. Det så digg å stå på utsiden og se inn, eller å se verden gjennom et kamera(for å forenkle metaforen litt). Livet som en observatør er mindre skremmende enn å være deltager, og det tror jeg de fleste har kjent på en eller annen gang i løpet av livsløpet sitt.

I senere tid har jeg funnet mye komfor i at det er en ganske liten prosent som følger med på noe som helst. Det er liksom; observasjon, reaksjon, deduksjon og destruksjon. Alt skrives ned i stein – og den steinen knuses ganske fort er vel det jeg prøver å si her. Så da er det vel bare å kjøre på da!? Er jo så få som får med seg en dritt uansett, bare del og led livet ditt der du vil!

Du er levende du også, potensielt sett et ganske fett mennekse – du er vel for faen ikke en HØNE du heller!! YOLO ma’fakka’baakk’bakk’bakka! ❤

Photo by Idella Maeland on Unsplash

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: